Foto: Uprava za sport i mlade

Begović čestitao

"Uspjeh karatista dokazuje da je Crna Gora tlo koje obiluje talentima"

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, uputio je čestitke crnogorskim karatistima koji su već drugog takmičarskog dana Balkanskog prvenstva za mlađe kategorije u Poreču, osvojili čak deset medalja - jednu zlatnu, pet srebrnih i četiri bronzane.

"Izvanredna dostignuća mladih crnogorskih karatista jasno govore o tome da je Crna Gora plodno sportsko tlo koje obiluje talentima. Talentima, koje ni u jednom trenutku ne smijemo uzeti zdravo za gotovo, iako nas skoro svakodnevno obraduju svojim rezultatima. Crna Gora mora da reaguje na postignuto, da uzvrati makar približno recipročno njihovim uspjesima, svojim podsticanje sportista na ovakve rezultate. Od kad sam došao na mjesto vršioca dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, to je ono što i pokušavam da uradim. Siguran sam da ako svi budemo sarađivali da ću na tom putu i uspjeti", kazao je dr Begović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.