Vuković upriličio prijem za PVK
Foto: Glavni grad Podgorica

Vuković upriličio prijem za PVK "Budućnost": Izvaredan uspjeh mladog podgoričkog kluba

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima, upriličio je prijem za Plivački vaterpolo klub "Budućnost“, koji posebnu pažnju posvećuje mlađim generacijama. Među njima je i sjajna generacija dječaka rođenih 2009.godine koji su ove godine osvojili Kup Crne Gore u konkurenciji ekipa sa mnogo dužom tradicijom, čime je još jednom dokazano da je Podgorica rasadnik talentovanih sportista.

Vuković  je čestitao klubu na rezultatima koje su postigli u prethodnom periodu, zahvalio što su  i mimo očekivanja, za kratko vrijeme u Podgoricu prvi put donijeli zlatnu medalju.

Vuković je podsjetio da je ova priča počela skromno sa ciljem da se prvobitno stvore pretpostavke da se u Podgorici kvalitetno trenira vaterpolo i plivanje, sa nadom da u bliskoj budućnosti dobijemo i reprezentativce.

"Nijesmo očekivali da ćemo nakon dvije - tri godine postati konkurentni i nema dileme da imamo najbolju generaciju u Crnoj Gori kad je u pitanju 2009. godište. Ponosni smo na vas i zahvalni vašim sjajnim trenerima", istakao je Vuković dodajući da gradska uprava predano radi kako bi stvorili neophodne pretpostavke za dalji rast.  

"Hvala vam na tome što ste svojim trudom, radom i rezultatima potvrdili ispravnost naše odluke da i Podgorica unazad tri godine dobije Plivački vaterpolo klub i svake godine ćemo se truditi da, bez obzira na okolnosti u sve većoj mjeri pomažemo rad kluba, jer vi to, ne da opravdavate, nego vraćate višestruko“, zaključio je Vuković.

Pomoćnik sekreatara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić, čestitao je klubu na velikom rezultatu i kazao da je siguran da će i u narednim godinama biti mnogo uspjeha, a da će Glavni grad uvijek biti tu da podrži one koji to zaslužuju. 

Aleksandar Aleksić na čelu stručnog kadra PVK "Budućnost, zahvalio je gradonačelniku na prijemu ističući da je uvjeren da će u narednom periodu biti još povoda za ovakve susrete i da je izuzetno zadovoljan radom i motivacijom ove generacije, kao i saradnjom sa upravom i kolegama.

Zaključeno je da će Glavni grad u narednom periodu nastaviti da prati razvoj kluba, kao i potrebe i izazove i pružiti apsolutnu podršku kada je riječ o stvaranju što kvalitetnijih uslova za rad, te da nema sumnje da ćemo se zajedno radovati novim rezultatima, kako ove, tako i budućih generacija.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.