Đoković u četvrtfinalu Olimpijskih igara
Foto: Profimedia

Đoković u četvrtfinalu Olimpijskih igara

Novak Đoković savladao je Alehandra Davidoviča Fokinu sa 6:3, 6:1 i plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Prvi reket planete je upisao i drugu pobjedu protiv Španca nakon što je u Rimu ove godine ubjedljivo slavio sa 6:2, 6:1.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Keija Nišikorija, japanskog tenisera, koji je slavio protiv Ilje Ivaške iz Bjelorusije sa 7:6(7), 6:0.

Srbin je bio apsolutno dominantan, a tokom čitavog susreta se borio i sa velikom vrućinom. Već sredinom prvog seta je morao da promijeni majicu jer je vrućina bila paklena, a nedugo nakon toga je promijenio i reket. Učinio je to usred gem neposredno pre nego što je Španac servirao.

Đoković je igrao koliko mu je bilo potrebno, pa mu je 84 minuta bilo dovoljno da dovrši posao.

Nije ovo kraj obaveza ove srijede za Srbina jer će nešto nakon 12.30 izaći na teren sa Ninom Stojanović protiv Brazilaca Luise Stefani i Marsela Mela.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.