Crnogorski reprezentativac Jovetić nastaviće karijeru u Bundesligi
Foto: Hertha Berlin/Twitter

Crnogorski reprezentativac Jovetić nastaviće karijeru u Bundesligi

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić nastaviće karijeru i u petoj ligi petice, u Bundesligi, pošto je potpisao za Hertu iz Berlina.

Njemački klub danas je predsatvio Jovetića, koji je već danas odradio trening sa novim saigračima i trenerom.

Jovetić je imao poruku za navijače Herte.

"Jako sam srećan što sam ovdje i jedva čekam da se sretnemo na stadionu", poručio je crnogorski kapiten, prenosi RTCG.

Poslije Italije, Engleske, Španije i Francuske Jovetić će se oprobati i u petoj od najjačih evropskih liga. Doskorašnji napadač Monaka potpisao je sa Hertom trogodišnji ugovor, a u Berlin dolazi kao slobodan igrač.

Jovetić je u karijeri igrao za Partizan, Fiorentinu, Mančester Siti, Inter, Sevilju i Monako, a za četiri sezone u Monaku postigao je 18 golova na 61 utakmici.

On je treće pojačanje Herte posle Suata Serdara i Kevina Prinsa Boatenga.

Bundesliga startuje 13. avgusta, a Herta dva dana kasnije gostuje Kelnu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.