Đurašković: Iskažimo snažan protest zbog političkog revanšizma
Nikola Đurašković, Foto: SDP

Đurašković: Iskažimo snažan protest zbog političkog revanšizma

Poslednjih dana smo svjedoci partijske sječe direktora škola na Cetinju! Bez bilo kakvih kriterijuma, analize rezultata rada ili konsultovanja struke smijenjeni su direktori najvećeg dijela obrazovnih ustanova na Cetinju i postavljeni novi bliski partijama nove državne vlasti, kazao je Nikola Đurašković potpredsjednik SDP.

Đurašković poručuje da URA i Demokrate igraju po diktatu ministarke Vesne Bratić i pred cetinjske lokalne izbore partijski zapošljavaju na način koji izaziva samo osudu i prezir.

"Sve ono protiv čega su se javno borili URA i Demokrate sada sami rade još gore i brutalnije! Dje nestade priča o borbi protiv partijskog zapošljavanja? Dje nestadoše obećanja o depolitizaciji, o uvažavanju stručnosti?", upitao je Đurašković, dodajući da su dokazali da su im funkcije i partijski interesi najvažniji.

Dužnost kako ističe građana Cetinja, bez obzira na političku orjentaciju stanu u odbranu principa i kvaliteta rada i suprostave se brutalnom političkom revanšizmu.

"Zbog toga imamo građansku i ljudsku obavezu da snažno podržimo građanski protest koji će biti održan u ponedjeljak i pozovemo građane Cetinja da zajedno pokažemo da nećemo igrati igru Vesne Bratić i njenih cetinjskih izvršilaca", zaključio je Đurašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.