URA: Dijelimo radost Ramazanskog bajrama zajedno i jačajmo građansku CG
Husein pašina džamija

URA: Dijelimo radost Ramazanskog bajrama zajedno i jačajmo građansku CG

Iz Građanskog pokreta URA čestitali su danas svim vjernicima islamske vjeriospovijesti Ramazanski bajram sa željom da simboli tog velikog praznika kao što su pomirenje i povezivanje budu podsticaj za sve građane Crne Gore i njihova plemenita djela.

„Ovi dani nam služe da skrenu pažnju na univerzalne vrijednosti, podsjete i nadahnu da samo zajednički i pomireni možemo do velikih stvari. Suživot, humanost i pravda o kojima Ramazanski bajram uči neka nas i ovog puta usmjere na naše bližnje – zemljake, sugrađane, komšije, prijatelje i porodicu“, navode iz URE.

„Dijelimo radost Ramazanskog bajrama svi zajedno i tako jačajmo našu multikonfesionalnu i građansku Crnu Goru“, zaključuju oni u čestitki.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.