Palma: Nemam veze sa snimcima nagih maloljetnica, oglasiće se njihove majke

Palma: Nemam veze sa snimcima nagih maloljetnica, oglasiće se njihove majke

Predsjednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je danas navode potpredsjednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloljetnica iz telefona svog saradnika i naveo da će se o tom sadržaju oglasiti majka tih djevojaka "i saopštiti o čemu se radi".

Tepić je ranije danas upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvodjenje maloljetnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplijenjenog mobilnog telefona "najbližeg Markovićevog saradnika", u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloljetnica, ćerki čelnika Jagodine.

"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih djevojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković je ponovo demantovao optužbe protiv sebe i naveo da ne posjeduje hotel, da ne postoje podvođenja i prostitucija, da kod njega "nikakav kriminalac i kradljivac autumobila" nikada nije radio, da se nijedna žena nigdje u javnom sektoru nije zaposlila preko "telefona za druženje", niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.

"Građani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Vjerujem u srpsko pravosuđe i srpski zdravstveni sistem da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja u istoriji politike. Ovo je dno dna", naglasio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.