Foto: Twitter

Čestitke Vlade,Đukanovića i Abazovića

"Crna Gora ponosna na lavice"

Vlada Crne Gore četitala je "lavicama" na novom uspjehu i učešću na Svjetskom prvenstvu.

"Naše lavice osigurale učešće i na Svjetskom prvenstvu.Još jednom ste učinile Crnu Goru ponosnom. Srećno u Španiji", poručili su iz Vlade na Tviteru.

Predsjednik države Milo Đukanović istakao je da je Crna Gora ponosna na lavice. 

"Još jedan podvig. Prvo Olimpijske igre, a sad i Svjetsko rukometno prvenstvo. Bravo lavice", poručio je Đukanović na Tviteru.

I potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je iskrene čestitke rukometašicama Crne Gore.

"Čestitam na izvanrednim rezultatima koje u kontinuitetu postižete i promociji na svjetskim smotrama sporta. Naprijed Crna Goro", poručio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.