DPS Herceg Novi: Aktuelna Vlada počela kampanju za izbore u Herceg Novom iz Trebinja
Demokratska partija socijalista, Herceg Novi

DPS Herceg Novi: Aktuelna Vlada počela kampanju za izbore u Herceg Novom iz Trebinja

Apostolska Vlada Crne Gore koja za sebe tvrdi da je ekspertska, nakon učešća na izborima u Nikšiću, započela je kampanju i za lokalne izbore u Herceg Novom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Herceg Novom,

"U svemu ovome, ne bi bilo ništa toliko čudno – osim očigledne prevare javnosti da je ovo ekspertska Vlada, a ne politička vlada – da svoju kampanju nijesu počeli iz Trebinja", saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da je očito da za predstavnike lokalne vlasti i nove Vlade ne važe granice države Crne Gore već granice eparhije zahumsko-hercegovačke, te su se stoga odlučili da upravo sa teritorije druge države započnu kampanju za Herceg Novi.

Poručuju da sa tim nemaju nikakvih problema.

"Ali, kada je riječ o građanima, samo im želimo uputiti poruku da dobro razmisle koga će ovog puta podržati - i da li te partije, koje se slažu kao rogovi u vreći, koje nijesu uspjele za pet mjeseci ni budžet na državnom nivou da donesu, koje u drugim sredinama nijesu sposobne da dogovore ni formiranje vlasti, uopšte mogu biti garant bilo čega posebno elementarno odgovornog upravljanja gradom. Nakon okončanja mandata odlazeće vlasti, a imajući u vidu njihove skromne učinke – odgovor se sam nameće", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.