Abazović: Ispravićemo sistemsku nepravdu učinjenu sjeveru Crne Gore
Sa sastanka

Ugostio funkcionere SPP

Abazović: Ispravićemo sistemsku nepravdu učinjenu sjeveru Crne Gore

Vlada Crne Gore mora posvetiti posebnu pažnju sjeveru zemlje kako bi se ispravila sistemska nepravda koja je učinjena tom kraju, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović koji se danas sastao sa funkcionerima Stranke pravde i pomirenja (SPP).

Abazović je, kako je saopšteno, goste upoznao sa aktivnostima koje je Vlada imala u prvih 50 dana rada, kao i sa prioritetima u narednom periodu.

Abazović je sa funkcionerima SPP razmatrao pitanja koja se tiču mogućnosti ulaganja i razvoja u sjever Crne Gore.

"Vlada mora posvetiti posebnu pažnju sjeveru zemlje, kako bi se ispravila sistemska nepravda koja je učinjena tom kraju", kazao je on.

Funkcioneri SPP su saopštili da su u prethodnom periodu imali izvrsnu saradnju sa Abazovićem i njegovom partijom i dodali da se nadaju da će se ona nastaviti i u narednom periodu.

„Abazović i funkcioneri SPP složili su se da su manjinski narodi neizostavan dio građanske i multikonfesionalne Crne Gore, te da će se ova Vlada sa posebnim senzibilitetom odnositi prema njima“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.