Srzentić uputila podršku Bratić zbog karikature: Na najgori i najprimitivniji način napadnuto dostojanstvo jedne žene
Tamara Srzentić

Srzentić uputila podršku Bratić zbog karikature: Na najgori i najprimitivniji način napadnuto dostojanstvo jedne žene

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić uputila je putem Tviter profila podršku koleginici ministarki prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić povodom seksističke karikature na kojoj se našla, a koja kruži društvenim mrežama.

"Na najgori i najprimitivniji način napadnuto je dostojanstvo jedne žene, a napad na jednu je napad na sve nas. Podrška koleginici Vesni Bratić i svim ženama iz regiona koje nam ovih dana drže čas o tome u kakvom mizoginom i seksističkom društvu živimo", napisala je Srzentić.

Ona je istakala da zajedno - snažnom osudom i bezrezervnom podrškom, "treba da učinimo sve da Crna Gora bude društvo u kome će se svaka djevojčica, djevojka i žena, bez obzira na njenu različitost, osjećati bezbjedno i sigurno!"

"UdruŽENE smo snaga svakog društva", poručila je Srzentić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.