Zajedno sa Svjetskom bankom naći rješenja za sve izazove projekta „Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje“
Sa sastanka

Mitrović-Salinas:

Zajedno sa Svjetskom bankom naći rješenja za sve izazove projekta „Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje“

Na sastanku ministra ekologije prostornog planiranja i urbanizma, Ratka Mitrovića sa Emanuelom Salinasom, šefom Kancelarije Svjetske banke za Crnu Goru i Denisom Mesihovićem, dogovorena je intenzivnija saradnja u narednom periodu.

U fokusu razgovora je bio tekući projekat „Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje“ koji se odnosi na sanaciju ekoloških crnih tačaka u Crnoj Gori: Gradac, Maljevac i Jadransko brodogradilište Bijela, sa posebnim osvrtom na brodogradilište Bijela.

Mitrović je saopštio da je ovaj projekat od izuzetnog značaja za Crnu Goru i da će zajedno sa predstavnicima Svjetske banke raditi na pronalaženju rješenja za sve izazove sa kojima se budu suočavali prilikom njegove realizacije.

Na sastanku je dogovreno da se aktivnosti nastave kroz operativne sastanke u cilju pravovremene realizacije projektnih aktivnosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.