Donald Tramp uz Sinatrin

Donald Tramp uz Sinatrin "Maj Vej" napustio Bijelu kuću

Donald Tramp napustio je Bijelu kuću poslednji put kao predsjednik SAD i helikopterom se uputio ka vojnoj bazi Endrjuz gdje se kratko obratio pristalicama pred odlazak na Floridu.

Tramp je po izlasku iz Bijele kuće u pratnji supruge Melanije kratko pozdravio novinare i ukrcao se u predsjednički helikopter kojim se uputio ka vojnoj bazi Endrjuz.U bazi se kratko obratio pristalicama prije poslednjeg predsjedničkog leta za Palm Bič na Floridi. Tramp je poručio je prisutnima u vojnoj bazi Endruz da će se vratiti u nekom obliku, kao i da će se uvijek boriti za njih.

On je u bazi, gdje je kratko svratio prije odlaska na Floridu, poručio građanima SAD da su nevjerovatan narod, da je SAD velika zemlja i da mu je bila velika čast što je bio predsjednik.

"Posmatraću, boriću se uvijek za vas. Slušaću i reći vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja. Doviđenja, hvala vam, vratićemo se u nekom obliku", poručio je Tramp prisutnima.

On se zahvalio porodici i istovremeno poželio administraciji sve najbolje.

"Mislim da će biti uspješni, imaju zalog da učine nešto spektakularno", rekao je Tramp.

Na kraju govora, on je poželio prisutnima dobar život i poručio "Vidimo se uskoro".

Pored njega je za govornicom sve vrijeme stajala supruga Melanija koja je nosila crni komplet sličan onom koji je nosila za vrijeme njegove inauguracije prije četiri godine.

Nakon toga on se pozdravio sa prisutnim članovima porodice i držeći se za ruke sa Melanijom ušao u vojni helikopter koji ih prevozi na Floridu.

Na kraju mandata Tramp je iskoristio ovlašćenja i pomilovao 143 osobe među kojima i svoje bliske saradnike.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.