Na Kosovu preminula dvadesetdevetogodišnja trudnica od koronavirusa
Ilustracija

Na Kosovu preminula dvadesetdevetogodišnja trudnica od koronavirusa

Dvadesetdevetogodišnja trudnica preminula je danas u Univerzitetskom kliničkom centru Kosova od posledica zaraze koronavirusom, prenosi Gazeta ekspres.

Preminula je bila u 27. nedjelji trudnoće, a uprkos naporima ljekara beba nije spašena, navodi Kosovo onlajn.

Portal navodi da su pokušali da razgovaraju sa direktorkom Infektivne klinike Linditom Ajazaj-Beriša, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive, a o tom slučaju nije se oglasila ni Kancelarija za informisanje Kliničkog centra.

U toku jučerašnjeg dana na Kosovu i Metohiji su potvrđena 704 nova slučaja koronavirusa, a preminulo je devet osoba.

Zaključno sa jučerašnjim danom, od početka pandemije preminulo je 948 osoba.

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano još 7.606 zaraženih, a preminula je 51 osoba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.