Marković: Razvojni zamah Bara se nastavlja
Duško Marković

Marković: Razvojni zamah Bara se nastavlja

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću predsjedniku Skupštine opštine Miću Orlandiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Bara Dan opštine.

"Barska opština dostigla je zavidan nivo razvoja, i taj razvojni zamah se nastavlja, a investicije koje su započete u periodu iza nas garantuju visok kvalitet života njenih žitelja na duži rok", navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Danas kraj pod Rumijom, pored tradicionalnog suživota i multikulturalnog sklada, krasi i nova ponuda lučkog i turističkog čvorišta na ovom dijelu Jadrana, čemu je Vlada, zajedno sa lokalnom upravom, bila posvećena duži niz godina.

"Uvjeren da se razvoj Bara nastavlja očekivanom dinamikom, još jednom vam čestitam Dan opštine", naveo je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.