Odložen meč košarkašica Budućnosti i Celja: Slovenke zbog korone ne dolaze u Podgoricu

Odložen meč košarkašica Budućnosti i Celja: Slovenke zbog korone ne dolaze u Podgoricu

Derbi 2.kola WABA lige u kojem je trebalo da se u četvrtak sastanu košarkašice Budućnost Bemaxa i Celja, odložen je.

Naime, šampion Slovenije zbog rigoroznih mjera koje su na snazi u Sloveniji, a koje jasno propisuju da bi nakon povratka iz Podgorice cijela ekipa morala da bude u karantinu 10 dana, nije mogućnosti da doputuje na meč 2.kola WABA lige.

Tražila su se alternativna rješenja, ali s obzirom na komplikovanu situaciju, jasno je da je nemoguće napraviti i zamjenu domaćinstva, pa je jedino rješenje bilo da se meč odigra na neutralnom terenu u zemlji u kojoj oba tima mogu doputovati bez testa.

Ali, kako se situacija svakodnevno mijenja zbog složene situacije sa koronavirusom odlučeno je da se derbi odloži, a novi termin odigravanja meča biće naknadno odlučen.

Čini se da odlaganje dodatno ide na ruku ekipi Celja, posebno ako se zna da su proteklog vikenda poraženi od Ježica (78:67), što je prvi poraz u prvenstvu Slovenije za Celje nakon 119 uzastopnih pobjeda (posljednji put Celje je poraženo 1.oktobra 2016. od Triglava).

Sa druge strane, Podgoričanke će neočekivano imati novu pauzu, pa se okreću gostovanju Vojvodini 28. oktobra…

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.