Hajriz Brčvak poklonio školama 140 000 maski
Ilustracija

Ministarstvo prosvjete

Hajriz Brčvak poklonio školama 140 000 maski

Hajriz Brčvak poklonio je oko 140 000 dodatnih maski obrazovnom sistemu, odnosno po jednu za svakog učenika u Crnoj Gori i svakog zaposlenog u prosvjeti, a isporuka je u toku.

"Ovim gestom gospodin Brčvak još jednom je pokazao iskrenu i suštinsku volju da pruži podršku, što najiskrenije cijene i obrazovni sistem, a vjerujemo i svi građani Crne Gore.",naveli su iz Ministarstva prosvjete.

Uz nabavku koju sprovodi Uprava za imovinu od preko 69 hiljada maski, oko 2000 vizira za nastavnike, ali i svih potrebnih količina dezinfekcionih sredstava, dozera, dopuna za dozere, sapuna, sredstava za čišćenje i svih ostalih potreba samih škola, iz Ministarstva vjeruju da će početak školske godine proteći kako treba.

"Na kraju, vjerujemo da će prosvjeta, uz neophodnu podršku nastavnika, roditelja i naravno đaka, prevazići aktuelni epidemiološki momenat, i nadamo se da će biti svijetao primjer kako i veliki sistemi, kada djeluju kao zajedno, mogu da budu od pomoći, a ne samo “kritične tačke”, zaključuju iz Ministarstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.