Sarajevo: U stanu pronađena mrtva žena i muškarac sa teškim povredama
ilustracija

Sarajevo: U stanu pronađena mrtva žena i muškarac sa teškim povredama

U stanu u Ilijašu pronađeno je tijelo pedesetsedmogodišnje žene, čiji su inicijali S.G, kao i muškarac čiji su inicijali M.G. /55/ sa teškim povredama, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Ljekari Zavoda za hitnu pomoć Kantona Sarajevo konstatovali su da je smrt žene nastupila usljed povreda nanesenih oštrim predmetom, dok je muškarac imao povrede, koje je najvjerovatnije nanio sebi, takođe oštrim predmetom.

Povrijeđeni je nakon ukazivanja ljekarske pomoći prevezen u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede.

On je zadržan na Klinici za anesteziju i reanimaciju, uz nadzor policijskih službenika.

Tijelo preminule je prevezeno u prosekturu "Bare", gdje će po naredbi tužioca biti izvršena obdukcija.

Tokom uviđaja pronađeni su i izuzeti predmeti s ciljem dokumentovanja krivičnog djela ubistvo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.