Simonović se vratio u Crvenu Zvezdu
Marko Simonović

Potpisao dvogodišnji ugovor

Simonović se vratio u Crvenu Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je danas da se bivši kapiten crveno-bijelih Marko Simonović vratio u klub sa Malog Kalemegdana.

Simonović je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor, prenosi Beta.

On je sa Zvezdom za koju je igrao u dva navrata (2012-2014 i 2015-2017) osvojio sedam trofeja (dvije titule ABA lige, dvije titule prvaka Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća).

Prošlu sezonu započeo je u ekipi Cedevita Olimpije, a završio u španskoj Unikahi iz Malage, dok je prethodne dvije sezone nastupao za ruski Zenit iz Sankt Peterburga.

Simonović je peto pojačanje crveno-bijelih u ovom prelaznom roku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.