U glavici zelene salate carinici pronašli kokain
Foto: Uprava carine Republike Srbije

Bračni par iz Turske uhapšen

U glavici zelene salate carinici pronašli kokain

Na graničnom prelazu Gradina carinici i policija su u petak otkrili paketiće kokaina sakrivene u glavici zelene salate.

Neobičan prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil marke "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka svojoj zemlji putovao bračni par turskih državljana, saopštila je Uprava carine, prenosi N1.

Na pitanje da li imaju nešto za prijavljivanje oboje su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, u ručnom frižideru, među kutijama sa hranom nalazila se i kesa s glavicom zelene salate, među čijim listovima su bila sakrivena tri zamotuljka kokaina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.