Gorivo skuplje od utorka dva do tri centa?
ilustracija

Gorivo skuplje od utorka dva do tri centa?

Cijene naftnih derivata u Cnoj Gori poskupiće početkom iduće sedmice dva do tri centa po litru, pokazuju kalkulacije dvosedmičnog usklađivanja cijena u koje su "Vijesti" imale uvid. U okviru njih nije uračunat petak - posljednji dan trgovine na regionalnom tržištu iz Mediterranean Platt’s Ground iz Đenove.

Cijena eurosuper benzina 95, koja sad iznosi 1,05 eura po litru, od utorka će najvjerovatnije iznositi 1,07 ili 1,08 eura, a cijena eurosuper benzina 98 sa 1,09 na oko 1,11 centi.

Očekivanja su da eurodizel, koja sada košta 94 centa po litru, poskupi na oko 96 centi, a cijena lož ulja sa 90 centi na 93 ili 94 centa.

Prije desetak dana cijene eurodizela i lož ulja su uvećane za pet centi, dok su cijene dvije vrste benzina porasle za šest centi, podsjećaju Vijesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.