Šestočlana porodica pronađena mrtva, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Ilustracija

Među žrtvama i ljubimci

Šestočlana porodica pronađena mrtva, sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Šestočlana porodica u Teksasu pronađena je mrtva u svom vozilu u garaži u porodičnoj kući.

Glava porodice, vojno lice pronađen je mrtav zajedno sa suprugom i njihovo četvoro djece, starosti od 11 mjeseci do četiri godine. U kolima su pronađene i njihove dvije mačke.

Tijela žrtava pronađena su u četvrtak, a sumnja se da se porodica otrovala ugljen monoksidom. Policija je po dolasku pronašla šifrovanu poruku, ali se osjetio i jak miris koji je podsjećao na gas. Sumnja se da je u pitanju slučaj ubistva i samoubistva, prenose Nezavisne.

"U kolima su pronađeni otac i majka, koji su u svojim tridesetim i četvoro njihovih mališana. Istraga je i dalje u toku", saopštio je načelnik policije u San Antoniju. Policajci kažu da je prizor bio veoma potresan.

"Zaista, taj prizor je... ne može se objasniti... čitava jedna porodica. U automobilu su bili i ljubimci. I oni su mrtvi", rekao je načelnik.

Policija je otišla u kuću nakon što su dobili poziv iz vojne baze u kojoj je otac radio da se nije prijavio na posao.

Na lice mjesta izašlo je sedam pripadnika policije koji su osjetili jaka isparavanja neprijatnog mirisa kako dolazi i kuće. Kasnije je ustanovljeno da je u pitanju ugljen monoksid.

"Kako su ušli tako su odmah izašli iz kuće. Kraj vrata je pronađena šifrovana poruka, pisana u vojničkom maniru u kojoj se, između ostalog navodi da će u kući biti pronađena tijela. U poruci je pisalo i da će ljubimci biti u zamrzivaču", navodi izvor iz istrage.

Zbog sumnje da je u kući možda postavljen i eksploziv, policija je preventivno evakuisala cijeli kvart. Međutim, nakon što je ustanovljeno da u domu nema eksplozivnih naprava, komšijama je dozvoljeno da se vrate u svoje domove.

Komšije kažu da nisu dobro poznavale porodicu. Tvrde da su se doselili u januaru i da ih nisu često viđali.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.