Tajson se nakon deset godina suočio sa Krisom Džerikom pa se izblamirao
Foto: Tviter

Tajson se nakon deset godina suočio sa Krisom Džerikom pa se izblamirao

“Gvozdeni Majk” se prošle noći pojavio u ringu kao gost među rvačima AEW federacije.

Majk Tajson se nakon deset godina suočio sa Krisom Džerikom čovjekom koji je 2010. godine odglumio njegov nokaut, pa je u ringu nastavljen “obračun”.

Naravno, tuča je bila iscenirana, ali svi govore o onome što se desilo prije početka dvoboja.

Naime, legendarni bokser imao je ogromnih problema sa cijepanjem - majice! Nikako nije uspijevao da je “uništi” i skine sa sebe, baš se trudio i na kraju je nekako uspio da se izvuče i započne obračun.

Tada je nastao haos u ringu, a naravno sve je ovo bio šou za gledaoce pored TV ekrana, prenosi Sport.blic

Fanovi su međutim ubrzo počeli da se šale na račun “Gvozdenog” i činjenicu da nije uspio da “pobijedi” majicu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.