Izazov #slikajdoma tokom trajanja pandemije, nagrada - originalni crtež

Izazov #slikajdoma tokom trajanja pandemije, nagrada - originalni crtež

Akademska slikarka i profesorica Nina Vukčević odlučila je da tokom trajanja pandemije koronavirusa zabavi sve ljubitelje likovne umjetnosti – kako starije, tako i one najmlađe.

 U susret Danu sunca, pokrenula je izazov #slikajdoma, sa ciljem da zajedno sa drugima zajednički oboji vrijeme koje se provodi doma.

Da bi predstavila veliki broj običnih građana sa umjetničkim afinitetima, ona je na svoj veb sajt postavila svoj neobojani crtež. Pozvala je sve da preuzmu njen crtež, a zatim da svoje radove postave na svoje društvene mreže uz haštag #slikajdoma. Napokon je čas i da zajedno uživamo u radovima svih naših sugrađana, kaže ona.

“Odštampajte moj crtež i zatim obojajte – flomasterima, vodenim bojicama, čime god želite! Možete čak i da ga obojate na svom telefonu - ako vam je tako zanimljivije,” poručuje Nina Vukčević.

FBIMG1587391534915

Svi amateri umjetnici radove mogu postavljati u narednih 14 dana, do 3.maja, kada se slavi njen omiljeni praznik - Međunarodni dan sunca.

Svi koji preuzmu rad i taguju njene stranice, imaće priliku i da dobiju njeno originalno djelo, jer će ova podgorička umjetnica slici koja je najviše obraduje na poklon da da originalni crtež, kako kaže - u inat zubatom proljeću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.