Ljekar koji je bio u kontaktu sa Putinom zaražen koronavirusom
Vladimir Putin i Denis Procenko

Na zajedničkom susretu nisu nosili zaštitnu masku

Ljekar koji je bio u kontaktu sa Putinom zaražen koronavirusom

Ljekar koji je prošle nedelje razgovarao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom prilikom njegovog obilaska infektivne bolnice u Podmoskovlju Denis Procenko zarazio se koronavirusom, prenio je Rojters.

Glavnom ljekaru moskovske bolnice za liječenje oboljelih od koronavirusa bio je pozitivan na testu, objavio je državni kanal Rusija 24.

Putin je prošlog utorka posjetio bolnicu Komunarka, gdje je razgovarao sa Procenkom.

Tokom posjete, kako pokazuju televizijski snimci, nijedan od njih nije nosio zaštitnu opremu.

Kremlj je danas saopštio da se Putin "redovno testira na koronavirus i da je sve u redu", navela je novinska agencija RIA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.