Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome nakon skoro tri godine
Abdelhak Nuri

Počeo da komunicira obrvama

Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome nakon skoro tri godine

Abdelhak Nuri, fudbaler Ajaksa, izašao je iz kome u kojoj je bio od jula mjeseca 2017. godine.

Mladi vezni igrač "kopljanika" je tada u prijateljskoj utakmici protiv Verdera doživio srčani udar, tokom kojeg je pretrpio i oštećenja mozga, prenose Nezavisne.

Njegov brat je sa javnošću podijelio informaciju da Abdelhak više nije u komi, da se oporavlja i da sada može da komunicira pomijerajući usta i obrve.

Njegov otac je rekao da su svi prošli kroz "ozbiljno iskušenje".

"Moramo da se brinemo o njemu kako bi mu bilo dobro. Trudimo se i dajemo sve od sebe", rekao je njegov otac.

Nuri je prošao Ajaksovu školu fudbala i bio je jedan od najtalentovanijih igrača amsterdamskog kluba.

Ajaks je malo nakon incidenta priznao da nije imao adekvatnu ljekarsku pomoć na terenu i prihvatio je odgovornost za posljedice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.