Kristijano Ronaldo napustio karantin i otputovao u Portugaliju

Nekadašnji predsjednik Juventusa Đovani Koboli Đilji oštro je kritikovao Kristijana Ronadlda što je napustio karantin kako bi otputovao u Portugaliju da bude sa svojom majkom.

Nakon što je potvrđeno da Danijel Rugani ima koronavirus Juventus je bio među prvim klubovima koji su poslali igrače u samoizolaciju. Ali je u poslednjih nekoliko dana među onima koji najslabije tu izolaciju praktikuju jer su brojni igrači dobili dozvolu da otputuju iz Torina iako nije proteklo 14 dana od kada su u karantinu.

Prvi je dozvolu da ode dobio Kristijano Ronaldo koji se vratio u Portugaliju kako bi bio sa svojom majkom koja je imala blaži šlog. Ronaldo je u karantinu u svojoj kući u Portugaliji gdje je i njegova majka koja je u međuvremenu otpuštena iz bolnice.

Nekadašnji predsjednik Juventusa Đovani Koboli Đilji oštro je kritikovao Portugalca u izjavi za Radio Punto Nuovo, prenosi N1.

"Stvari su se u Juventusu zakomplikovale kada je Ronaldo otišao. Rekao je da ide u Portugaliju zbog svoje bolesne majke, ali sada mi izgleda kao da se samo slika pored bazena. Kada je za njega napravljen izuzetak, situacija je postala takva da su i ostali željeli da odu. Nije smjelo da bude ovako. Svi moraju da budu u karantinu", poručio je on.

"Sa druge strane, ne razumijem igrače koji su željeli da odu iz Italije. Znam, lako je sada kritikovati, ali kasnije će da im bude teže da se vrate u formu, kada se vrate u Italiju ponovo će morati da budu u karantinu 14 dana", poručio je Đilji.

Serija fotografija na društvenim mrežama objavljena prethodnih dana nije razbjesnela samo Điljija već i navijače Juventusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.