Potrošačka korpa za januar iznosila je 647,0 eura
Foto: Ilustracija

Podaci Monstata

Potrošačka korpa za januar iznosila je 647,0 eura

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za januar 2020. godine iznosila je 647,0 eura.

"Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 271,5 eura, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge 375,5 eura", navodi se iz Monstata.
 
Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u januaru 2020. godine, u odnosu na decembar 2019. godine, zabilježila je rast od 0,05%.

Izdaci za hranu i bezalkoholna pića u januaru 2020. godine u odnosu na decembar 2019. godine, zabilježili su rast od 0,1%, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na decembar 2019. godine, ostali na istom nivou. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.