Propaganda da će Crna Gora biti srpska neće pokolebati Vladu i institucije da zaštite Ustav

Marković u Pljevljima

Propaganda da će Crna Gora biti srpska neće pokolebati Vladu i institucije da zaštite Ustav

Zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković kazao je da se mitropolit Crnogorsko primorski Amfilohije "nažalost stavio na čelo anticrnogorske opozicije".

"Amfilohije se dogovarao s dijelom opozicije o litijama dvaput nedeljno u većini crnogorskih gradova u znak protesta zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti", rekao je on i ukazao da je "to rezultiralo sinoćnjim protestom i litijom gdje samo za Crnogorce nije bilo mjesta".

EPDYSa8WoAE7zK6

Marković je na proširenoj sjednici Opštinskog odbora DPS u Pljevljima rekao i da je "siguran da će građanska i demokratska Crna Gora i ovog puta odbaciti takav folklor i destrukciju".

Ocijenio je da litije nisu vjerske, nego političke i da su usmjerene na promjenu vlasti i ugrožavanje suvereniteta Crne Gore.

EPDUkxDXUAEP8Zl

"Propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanje po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese", poručio je Marković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.