DF: Cilj DPSa da se pokolebaju njihovi glasači koji su sve masovniji na litijama

DF: Cilj DPSa da se pokolebaju njihovi glasači koji su sve masovniji na litijama

Cilj DPS jeste da se pokolebaju njihovi glasači koji su sve masovniji na litijama širom Crne Gore, ocijenjeno je iz kluba odbornika DF-a Glavnog grada.

DF je reagovao na saopštenje DPSa Glavnog grada nakon litije sinoć u Podgorici u kojem navode da " je pokazala da su protesti protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnog položaja vjerskih zajednica sada i de facto partijski i politički a ne vjerski skupovi".

"Da, građani šetaju, vjerovatno je među njima najveći broj od onih preko 100.000 koji opoziciju podržavaju,jer su vjerujući, ali i onih koji nijesu vjernici a šetaju da daju podršku crkvi radi odbrane njihove imovine.", saopšteno je iz iz Kluba odbornika DF-a Glavnog grada.

Dodaju da građani bez obzira kojoj partiji šetaju u odbrani svetinja:

"Iako smo znali za beznačajni skup "grupe građana" nama recimo nije padalo na pamet da optužimo DPS da je organizator, a najavio ga je šef Vladinog biroa za odnose s javnošću, a vodio ga je Predrag Vušurović, najbliži saradnik Miraša Dedeića, čiji je brat bio direktor Direktorata u ministartstvu sporta a sada funkcioner COK. Čim smo vidjeli tvit Kusovca sa onim natpisom "zabrane šetnje,znali smo šta se sprema al smo čekali da vidimo ko će se javno legitimisati? Ništa slučajno kad se zna da kod DPS nema slučajnosti, jer je razorio sve institucije, popljačkao gradjane a sad još hoće da podržavi crkvu,što su najavili na njihovom Kongresu. Od 27.decembra slobodni gradjani Crne Gore, bez obzira kojoj partiji pripadaju ili koju podržavaju, masovno šetaju, na dostojanstven način podignute glave brane svoje svetinje a DF i klub odbornika Glavnog grada se zalagao za istinu i pravdu, jednaka prava svih gradjana bilo koje vjere i nacije. Veći problem DPS-a jeste sto se njihovi glasači masovno osipaju a preživjeće samo sjećanje na partiju koja je uspjela da posvađa,razori i uništi sve čega se dohvatila.", navode u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.