Nikšićanin odbio da mu URA plati kaznu: Ovo nema veze sa politikom
Ilustracija

Nikšićanin odbio da mu URA plati kaznu: Ovo nema veze sa politikom

Nikšićanin Milija Goranović koji je kažnjen sa 500 eura zbog vrijeđanja direktora policije Veselina Veljovića na Fejsbuku nazvao zahvalio se Građanskom pokretu URA na ponudi da plate njegovu kaznu, ali i odbio pomoć.

"Zahvalan sam im, ali ovo nema nikakve veze sa politikom. Ne pripadam nijednoj partiji, niti bilo kojoj političkoj organizaciji i ne želim da niko od njih snosi moje troškove. Ponavljam, nisam želio da se u javnosti napravi pompa u vezi sa ovim slučajem, ali to više ne zavisi od mene", rekao je Goranović, pišu Vijesti.

Podsjećamo, nikšićki Centar bezbjednosti podnio je zahtjev za pokretanje prekršajnog cpostupka protiv Milije Goranovića iz Nikšiča jer se navodno ponašao uvrijedljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću.

„Što se dana 20.01.2020. godine oko 20.20 časova, dok se nalazio u Ulici 13. jul u Nikšiću, putem društvene mreže Facebook - preko koje je posledica i nastupila na javnom mjestu, ponašao uvrijedljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću na način što je na svom profilu pod imenom „Goranović Milija“ postavio komentar: „ne prdnjavi prdnjavo ljudska...“ čime je počinio prekršaj iz člana 7 st 2 Zakona o javnom redu i miru“, stoji u zahtjevu.

Goranović, protiv kojeg je pokrenut postupak, za portal Onogošt kazao je da je radi pomenutog djela kažnjen sa 500 eura, a telefon mu je vraćen.

URA je danas ponudila Goranoviću da oni plate kaznu jer kako su naveli u saopštenju "time brane demokratiju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.