200.000 više putnika nego prošle godine
Aerodrom Podgorica

200.000 više putnika nego prošle godine

Aerodromi Crne Gore na današnji dan bilježe 200.000 putnika više nego u istom periodu rekordne prošle godine, što predstavlja odličan poslovni rezultat, ocijenio je izvršni direktor kompanije Danilo Orlandić.

“Bolja organizacija posla, ulaganje u infrastrukturu i opremanje aerodroma kao i kvalitetnija saradnja sa predstavnicima turističke privrede, omogućili su postizanje ovako dobrih rezulata”, kazao je Orlandić.

Aerodrom u Tivtu za prvih 11 mjeseci opslužio je više od 1.3 miliona putnika, dok je preko podgoričkog Aerodroma putovalo više od 1.2 miliona putnika.

"Porast broja putnika, između ostalog, duguje se i činjenici da Aerodromi Crne Gore uz pomoć Vlade Crne Gore iz godine u godinu sklapaju sve veći broj ugovora sa prestižnim aviokompanijama iz cijelog svijeta.

Konstantno radimo na povezivanju Crne Gore sa destinacijama širom Evrope, a vjerujemo da će sljedeća godina biti još uspješnija”, kazao je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.