Izbio požar u fabrici dok su radnici spavali: Najmanje 43 žrtve
Foto: ANI/Reuters

Nju Delhi

Izbio požar u fabrici dok su radnici spavali: Najmanje 43 žrtve

Najmanje 43 osobe poginule su u požaru u šestospratnoj fabrici u Nju Delhiju koji je izbio dok su radnici spavali, saopštili su vladini zvaničnici.

Prema navodima lokalnih medija, fabrika je proizvodila torbe i veliki dio sirovog materijala bio je skladišten u zgradi kroz koju se požar brzo proširio, prenosi Rojters.

Više od 50 osoba je spaseno, rekao je novinarima zvaničnik vatrogasne službe u Nju Delhiju dodajući da se skoro 30 vatrogasnihi vozila uputilo na lice mjesta i da su povrijeđeni odvezeni do četiri obližnje bolnice.

Za sada nije poznat uzrok požara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.