Drama: Policajac se posle svađe sa suprugom zaključao i prijeti da će se ubiti
Foto: Novosti

Drama: Policajac se posle svađe sa suprugom zaključao i prijeti da će se ubiti

U blizini beogradskog naselja Braće Jerković u ulici Vojvode Vlahović kod broja 53 odvija se prava drama.

Prema prvim informacijama koje prenose mediji, policajac Bratislav S. (42) se posvađao sa suprugom i zaključao se u sobu.

Navodno, on kod sebe ima službeni pištolj i prijeti da će se ubiti.

Muškarac je trenutno u stanu, naoružan je i preti da će da se ubije. Kako kažu komšije i njegova žena je trenutno u stanu, dok je sin otišao u školu.

Bos, u sivoj trenerci i bijeloj majici, on je izašao kratko na terasu, a zatim se brzo vratio u stan.

Oko zgrade ima desetak policajaca, dva vatrogasna vozila i ekipe Hitne pomoći. Pregovarači su tu i pregovaraju sa muškarcem.

Prema drugim izvorima riječ je o muškarcu koji je psihijatrijski bolesnik zatvorio se u stan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.