Lovćen Grupa organizovala tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi

"Data krv je dar od srca"

Lovćen Grupa (koju čine Lovćen osiguranje AD, Lovćen životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO), u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija pod sloganom “ Data krv je dar od srca” održana je danas u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, Nikšiću i Pljevljima.

"Tridesetak zaposlenih Lovćen grupe je svojim primjerom ukazalo na značaj ove humane aktivnosti od opšteg društvenog interesa i društvenu obavezu da pomognu drugima, jer nikada ne znamo kada će takva pomoć zatrebati nama ili nekom od naših najbližih.

Lovćen grupa će i ubuduće nastaviti sa tradicionalnim organizovanjem ove humane akcije i time doprinijeti obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi kao lijeka za sve one kojima ona znači spašavanje ili produžetak života", saopšteno je iz ove kompanije.

Zaposleni u Lovćen grupi žele kako se navodi da na ovaj način utiču na povećanje društvene svijesti o značaju važnosti učestalosti ove humane aktivnosti kao i da podstaknu građane da postanu  dobrovoljni davaoci krvi. 

Kao znak pažnje i podsjećanja na ovaj dan, Lovćen grupa je dobrovoljnim davaocima i zaposlenima u Zavodu za transfuziju krvi uručila prigodne majice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.