Kalifornija: Pucnjava u školi,dvije osobe ubijene, napadač uhapšen(VIDEO)
Foto: ABC

Kalifornija: Pucnjava u školi,dvije osobe ubijene, napadač uhapšen(VIDEO)

Dva učenika ubijena su u pucnjavi u srednjoj školi u Kaliforniji, a najmanje četiri osobe su ranjene. Jedna od ranjenih osoba je napadač.

Kako javlja BBC, pucnjava se dogodila u srednjoj školi Saugus u gradu Santa Klarita sjeverno od Los Anđelesa.

Muškarac osumnjičen za pucnjavu u srednjoj školi u Santa Klariti sjeverno od Los Andjelesa uhapšen je i prebačen u bolnicu, saopštile su lokalne vlasti.

"Osumnjičeni je uhapšen i prebačen je u lokalnu bolnicu", dodale su vlasti ne navodeći okolnosti hapšenja ni razloge njegove hospitalizacije.

"Pacijentkinja je preminula. Dva povrijeđena pacijenta su u kritičnom stanju", navela je bolnica na Tviteru odmah nakon što su lokalne vlasti saopštile da su uhapsile osumnjičenog.

"Izbjegavajte područje. Osumnjičeni je mladi Azijac odjeven u crno. Poslednji put je viđen u školi", saopštila je ranije policija.

Škola u kojoj je došlo do napada je zatvorena, kao i dvije obližnje osnovne škole.

Naoružani policajci su izveli dio učenika iz škole u kojoj je došlo do napada.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.