Ruski teniser Safin pijan igrao finale Australijan opena?!
Safin

Ruski teniser Safin pijan igrao finale Australijan opena?!

Nestašni dečko bijelog sporta, ascocijacija za mlađe zaljubljenike u ovu igru je Nik Kirjos... Međutim, jedan bolji u svakom pogledu i koga se svi rado sjećamo je Marat Safin. Ruski šampion je dva puta osvojio gren slem (Australian open i Ju-Es open), ali da je kojim slučajem bio posvećeni tenisu sigurno bi njegova vitrina bila znatno punija.

Koliko je Safin shvatao sport kao hobi i bio neozbiljan najbolje govore reči Danijela Kelerera.

Još jedan kontroverzni teniser, koji je 2011. godine dobio doživotnu suspenziju pričao je kako baš Rus ima veliki uticaj na njegov propast u karijeri.

"Počeo sam da pijem alkohol sa 24 godine i to kada sam vidio Marata Safina kako pije pred finale Australijan opena. Tada sam pomislio kako ne mogu da uđem u najboljih 150 na ATP listi, a on igra finale u Melburnu i ne može da hoda koliko je pijan. Znao sam da neće pobijediti u finalu nevjerovatno koliko je bio pijan, kao da je već proslavio osvajanje titule na Australijan openu",ispričao je Kelerer, a prenosi španski “As”.

Safin je dobio prvi set u tom finalu 2002. godine - 6:3, ali je kasnije Tomas Johanson došao do preokreta i velikog uspjeha - 4:6, 4:6, 6:7, prenose Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.