Puna podrška Aprcoviću

Puna podrška Aprcoviću

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić. Na sjednici su razmatrana predložena kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.

"U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.

Na sjednici je ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je naša Partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji nas očekuju", navodi se u saopštenju OO DPS Kotor.

Kako se ističe najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, "kao i konstantnom i posvećenom radu  Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore".

Kongresna dokumenta su jednoglasna prihvaćena.

"Željko Aprcović predsjednik opštine Kotor upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema.Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.