Požarevac: Ubio ženu na nagovor druga, udario je autom dok je vozila bicikl
Foto: Novosti

Požarevac: Ubio ženu na nagovor druga, udario je autom dok je vozila bicikl

A. Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio sugrađanku Ružicu K., potvrđeno je Novostima.

Mladić je osumnjičen da je ženu namjerno udario automobilom dok je vozila bicikl, a potom je pobjegao sa lica mjesta.

Kasnije je pronađen i uhapšen.

Pored A. Đ. zbog ovog slučaja uhapšeni su i D. S. (21) i njegov otac S. S. (47), koji su osumnjičeni da su A. Đ. podstrekivali da počini ubistvo.

Naime, S. S. i njegov sin D. S. bili su u sukobu sa nesrećnom ženom oko imovine, a onda su otac i sin nagovorili A. Đ., inače druga D. S, da kolima pregazi nesrećnu ženu.

A. Đ. je Ružicu K. pokosio kolima i nanio joj teške tjelesne povrede. On je pobjegao sa lica mjesta i vozilo kojim je pokosio ženu odvezao je u atar sela kod Smedereva i zapalio ga.

Žena je od zadobijenih povreda preminula sjutradan u Opštoj bolnici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.