"Uspjesi i politička ostvarenja DPS-a rezultirala razvojem društvene zajednice"

Na večeras održanoj sjednici Odbora DPS Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, razmatrana su kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.

U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje VIII Kongresa, članovi Odbora, kao i predsjednici mjesnih odbora DPS Podgorice, imali su priliku da daju  komentare i prijedloge za izmjene i dopune nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu, saopšteno je iz te partije.

"Ocijenjeno je da predloženi nacrti predstavljaju odličnu platformu za nastavak uspješnog  vođenja politike koja će omogućiti još veći ekonomski i demokratski razvoj, kao i doprinijeti još boljoj organizaciji DPS u susret budućim izazovima. Komentarišući Izvještaj o radu, Odbor je zaključio da on najbolje potvrđuje i svjedoči o brojnim uspjesima i političkim ostvarenjima DPS-a, koji su za posljedicu imali i  razvoj naše društvene zajednice.Odbor će do 20. oktobra, saglasno prethodno donijetim odlukama, nastaviti sa evidentiranjem prijedloga i sugestija članova i simpatizera DPS-a Podgorice, zahvaljujući kojima će se, vjerujemo, obogatiti sadržaj kongresnih dokumenata.", kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.