Crna Gora u ponedeljak protiv Kosova u Prištini; Hadžibegić: Idemo na pobjedu
Foto:FSCG

Remi sa Bugarskom

Crna Gora u ponedeljak protiv Kosova u Prištini; Hadžibegić: Idemo na pobjedu

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Bugarske igrali su sinoć u Podgorici 0:0, u utakmici A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pobjednika nije bilo ni u prvom duelu u Sofiji, koji je završen 1:1.

Obje selekcije bez pobjede su u kvalifikacijama, a upisali su po tri remija i poraza.

 Kvalifikacioni duel Crne Gore i Bugarske u Podgorici bio je ispod renomea dvije reprezentacije, kazao je crnogorski selektor Faruk Hadžibegić.Hadžibegić je istakao da su obje selekcije željele i mogle bolje.

“Na nama je da nađemo rješenje za buduće vrijeme. Opterećuju nas povrede, izlazak Stefana Savića bio je za nas veliki udarac. Igrači su dali sve što smo mogli”, kazao je Hadžibegić.

On je kazao da je bila teška utakmica za crnogorsku reprezentaciju, posebno u prvom poluvremenu.

“Bilo je dosta nepotrebno izgubljenih lopti. U drugom poluvremenu bilo je bolje. Nije bila briljantna utakmica, ali bitno je da se oporavimo fizički i spremimo što bolje možemo za duel sa Kosovom. Pitanje je na koga ćemo zbog povreda moći da računamo. Nećemo se predati, idemo na pobjedu”, kazao je Hadžibegić.

U drugom meču A grupe Češka je u Pragu pobijedila Englesku 2:1.

Slobodni su bili fudbaleri Kosova.

Kosovo će biti naredni rival crnogorskoj selekciji, u ponedjeljak u Prištini.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.