Lik i djelo poslanika Pavlovića podsjetnik šta je stajanje u zaštitu manjina i naroda bez trunke političkih kalkulacija
Koča Pavlović preminuo u 57. godini

LGBT Forum Progres saopštio

Lik i djelo poslanika Pavlovića podsjetnik šta je stajanje u zaštitu manjina i naroda bez trunke političkih kalkulacija

Rukovodstvo i članovi LGBT Forum Progresa sa žaljenjem su primili vijest o smrti crnogorskog poslanika, potpredsjednika Pokreta za promjene, gospodina Koče Pavlovića, saopšteno je iz te organizacije.

"Koča Pavlović ostaće zapamćen kao jedan od rijetkih političara na crnogorskoj sceni koji je pokazao nedvosmislenu principijelnost i posvećenost zaštiti ljudskih prava, uključujući i prava LGBTI osoba.Lik i djelo poslanika Pavlovića podsjetnik su i drugim političkim subjektima u Crnoj Gori šta je značenje hrabrosti, stajanje u zaštitu manjina i naroda, bez trunke političkih kalkulacija.", kaže se u saopštenju rukovodstva LGBT Forum Progresa koje je izrazilo najiskrenije saučešće porodici Pavlović.

Poslanik u Supštini Crne Gore i novinar Koča Pavlović preminuo je u 57. godini.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.