Sjajna vijest iz Italije: Mihajlović večeras na klupi Bolonje
Siniša Mihajlović

Sjajna vijest iz Italije: Mihajlović večeras na klupi Bolonje

Trener Bolonje Siniša Mihajlović će se naći na klupi svoje ekipe u prvoj utakmici nove sezone Serije A.

Italijanski mediji prenose da se dogodila nevjerovatna i neočekivana stvar i da je srpski stručnjak napustio bolnicu, u kojoj se liječi od leukemije i da će biti uz svoju ekipu za utakmicu protiv Verone.

Meč počinje na stadionu Bentegodi od 20.45.

Gazeta delo Sport ističe da je 50-godišnji trener napustio bolnicu u Bolonji prvi put za šest nedjelja otkako je započeo sa terapijom.

Mihajloviću je dijagnostifikovana leukemija i odmah je hospitalizovan, ali je ostao u kontaktu sa ekipom i stručnim štabom putem modernih tehnologija.

"To nije bilo dovoljno za Mihajlovića, pa je poželio da prisustvuje otvaranju nove sezone. To je rizičan potez jer hemioterapija može da dovede do slabljenja imunog sistema, ali prema poslednjim izvještajima njegovi doktori rade sa medicinskim osobljem Bolonje kako bi sprečili eventualne komplikacije", navode italijanski mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.