Draginja Vuksanović Stanković

Vuksanović Stanković poziva na dogovor

"SDP otvoren za dijalog koji će voditi suštinskoj promjeni izbornog ambijenta"

Predsjednica SDP-a Dragina Vuksanović Stanković će uputiti poziv za sastanak liderima opozicionih partija i predstavnicima opozicionih poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za reformu izbornog zakonodvstva, kako bi se dogovorila zajednička platforma za pregovore sa predstavnicima vlasti oko ukupnog izbornog ambijenta.

Kako je navela, SDP smatra da je to jedini ozbiljan pristup kojim se može izvršiti pritisak na vlast da pristane na opozicine uslove za fer izbore.

"Prirodno je i logično da se u susret mogućim pregovorima opozicija prethodno između sebe usaglasi, definiše uslove i strategiju u razgovorima sa vlašću. SDP je kao i uvijek do sada otvorena za dijalog koji će voditi suštinskoj promjeni izbornog ambijenta kojega nema bez adekvatne implementacije i kontrole izbornog procesa", zaključuje Vuksanović Stanković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.