Hotel u Njivicama ispušta fekalije u more?(VIDEO)
Foto: Screenshot

Hotel u Njivicama ispušta fekalije u more?(VIDEO)

Kod elitnog hotela Iberostar u Njivicama, na 50-ak metara od kupališta hotela, u more se izlijevaju fekalne vode iz hotela, tvrde mještani.

Jedan od njih, Goran, juče je tokom poslijepodneva prolazio barkom nedaleko od kupališta hotela, a osim šporke i mutne vode, smrad je štipao čulo mirisa.

U kratkom video snimku koji je dostavio medijima, na oko 50-100 m od hotela vidi se prepolovljena, odnosno nedovršena cijev iz koje izlaze neprerađene fekalije – komadići toalet papira jasno su uočljivi:

„Sve to se dešava i u ovom trenutku i to u ogromnim količinama, upravo sam tuda prošao. „Elitni“ turizam u Njivicama i Herceg Novom. To je kanalizaciona cijev, koliko znam pokušali su da prave neki kolektor, nijesu uspjeli, sve fekalije idu direktno u more kurentom direktno ka hotelu“, priča on.

To je kako kaže primijetio još kada je počeo da roni ’75. godine, bilo je pokušaja da se to riješi, međutim, nije. Ista situacija bila je i prošle godine. „Takva situacija, akutelna je čitavog ljeta. U Institutu za biologiju mora savjetovali su me da je najbolje da odmah kontaktiram medije“, navodi on.

Komunalna policija Herceg Novi nije do sada bila upoznata sa ovim slučajem, jer zvanične prijave građana nije bilo. Međutim, kako su nam kazali, inspektori će tokom dana izaći na teren.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.