Futsalerima

Futsalerima "Pruške" potrebna novčana pomoć za nastup u Italiji

Futsal klub "Pruška" šampion "Betis lige" za sezonu 2018/19, igrama na završnom turniru za prvaka Crne Gore u mini fudbalu izborio je plasman drugi put u nizu u Ligu šampiona (EMF Champions League 2019) koja se održava od 5. do 9. septembra u italijanskom Riminiju.

Ove godine u pomenutom takmičenju snage će odmjeriti 32 najbolje ekipe Evrope u mini fudbalu.

"Nama je pripala čast da branimo boje svoje države, kao što je bio slučaj i prošle godine kada smo to radili sa velikim uspjehom. Shodno tome vas molimo za pomoć u skladu sa vašim mogućnostima i željama, a svaka pomoć nam je dobrodošla", saopšteno je iz kluba.

Futsal klub "Pruška" je 70% finasijskih sredstava obezbijedio. Ostaje još 30%,za odlazak u Rimini.

Ko želi da pomogne,može da uplati na žiro račun ili da se obrati bilo kojem igraču Pruške.

ŽIRO RAČUN CKB: 510080998828003190

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.