Počeli radovi na sanaciji krova Doma omladine i MZ „Ubli“

Podgorica

Počeli radovi na sanaciji krova Doma omladine i MZ „Ubli“

Radnici Agencije za stanovanje počeli su sa radovima na sanaciji krova Doma omladine i MZ „Ubli“, saopšteno je iz Glavnog grada.

Planirana je zamjena krovnog pokrivača i ugradnja novog crijepa. Biće izvršena zamjena oštećenih rogova i greda i izvršeno letvisanje. Takođe, biće izvršena zamjena horizontanih i vertikalnih oluka.

IMGe940b695982718cf64c8fc0be3984bc1V1030x773

Ukupna površina krova iznosi cca 600 m².

Kako je saopšteno, zamijeniće se i oštećeni prozori, ali biti izvedeni i neophodni gips kartonski radovi. U sali za sastanke biće urađeni neophodni molersko farbarski radovi.

Investitor radova je Glavni grad Podgorica, a Izvođač radova Agencija za stanovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.