Tarzan Milošević dobio saglasnost da bude ambasador Crne Gore u Srbiji
Tarzan Milošević

Od srpskih vlasti

Tarzan Milošević dobio saglasnost da bude ambasador Crne Gore u Srbiji

Poslanik Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević juče je dobio saglasnost srpskih vlasti da u toj državi bude ambasador Crne Gore, saznaje Televizija Vijesti.

Sa druge strane, Crna Gora još nije dala zeleno svjetlo Vladimiru Božoviću da preuzme dužnost ambasadora Srbije u Podgorici. Sagovornik Televizije Vijesti objašnjava da se odluka o tome da li će Božović dobiti angažman može očekivati narednih dana, jer je u toku prikupljanje mišljenja. Objasnio je i da je Crna Gora prva predala zahtjev za novog ambasadora, zbog čega je Milošević dobio saglasnost prije Božovića. Milošević važi za čovjeka od povjerenja Mila Đukanovića. Doskorašnji ambasador u Beogradu je bio Branislav Mićunović, koji je prošlog mjeseca napunio 67. godina pa je po sili zakona poslat u penziju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.