Dijete pregazio automobil, majka optužena jer nije bila uz njega
Foto: Twitter

Dijete pregazio automobil, majka optužena jer nije bila uz njega

Majka iz Teksasa optužena je za ugrožavanje djeteta nakon što su nadzorne kamere pokazale kako se udaljava od svog mališana koji je kasnije poginuo jer ga je pregazio automobil.

Vlasti su saopštile kako je osamnaesogodišnja žena iz Hjustona optužena za teško kazneno djelo ugrožavanja djece, nakon što je njenog 18-mjesečnog sina udario automobil i ubio ga, piše Daily Mail.

Šokantan snimak s nadzorne kamere prikazuje kako onda prolazi kroz parkiralište i drži svoju dvomjesečnu curicu u naručju.

U isto vrijeme, njen sin nalazio se na drugom kraju parkirališta i pratio je svog trogodišnjeg rođaka. U tom trenutku dječaka je udarilo auto, a žena koja je vozila nije bila svjesna da je usmrtila dijete i otišla je sa mjesta nesreće.

Majka se nakon dva minuta vratila na to mjesto i vrlo brzo prošla test na alkohol i droge.

Ona je rekla da uopšte nije znala da su djeca iza nje jer je mislila da su sa njenom sestrom u vrijeme nesreće.

Neće je optužiti za ubistvo, a policija i dalje istražuje incident.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.