Federer: Poslije poraza od Novaka deset dana nisam trenirao
Rodžer Federer

Federer: Poslije poraza od Novaka deset dana nisam trenirao

Švajcarski teniser Rodžer Federer je rekao da nije uzeo reket u ruke deset dana posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Jedan od najboljih igrača belog sporta ikada je naveo da je vrijeme po završetku najprestižnijeg Gren slem turnira proveo sa porodicom.

"Već u ponedjeljak smo iznajmili kamper, djeca su željela da ostanu tu i da prespavaju u njemu. Proveli smo noć zajedno, a kada sam se probudio u utorak osjetio sam da je sav pritisak nestao", rekao je Federer.

Dodao je i da se potom vratio treningu.

"Želeo sam da imam još nekoliko nedjelja za odmor, ali se ne žalim", rekao je Federer.

Istakao je i da je srećan što će nastupiti na turniru u Sinsinadiju.

"Počeo sam da treniram tek deset dana po završetku Vimbldona... Dobro je što sam ovde", rekao je Federer.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.